Mataró Notícies

Montse Morón: "Demanem la dimissió immediata de Núria Moreno"

Montse Morón: "Demanem la dimissió immediata de Núria Moreno"

Betty Doñate

Volem Mataró demana “la dimissió immediata” de la regidora de Via Pública i Equipaments, Núria Moreno, perquè considera que està gestionant de manera “pèssima” el conflicte de Mataró Bus, motivat per l’acomiadament del líder de Comissions Obreres a l’empresa que gestiona els busos urbans. Segons la portaveu de Volem, Montse Morón, la regidora socialista “està permetent” que els responsables de Mataró Bus pressionin els treballadors de manera “perversa”, perquè deixin de mobilitzar-se en contra de l’empresa – com van fer al Ple de juny- i perquè acceptin unes noves condicions laborals al seu parer “injustes”.

Morón també ha dit que Volem ha decidit demanar la dimissió de la regidora perquè el conflicte de Mataró Bus és “la gota que ha fet vesar el got”. I és que, segons ha explicat, la socialista Núria Moreno tampoc ha sabut gestionar les queixes dels inspectors de la zona blava de Mataró davant la possible municipalització del servei, el conflicte de la Policia Local –els agents han denunciat males praxis- ni el dels treballadors de la neteja contractats per Fomento de Construcciones y Contratas, que van estar a punt de fer una vaga. Segons Moron, tots aquests treballadors estan “espantats” i reben pressions.

Comissions Obreres assegura que l’empresa concessionària de Mataró Bus, Avanza, està realitzant “pràctiques abusives” amb els treballadors. Divendres passat, una part de la plantilla de Mataró Bus va reunir-se amb representants de l’Ajuntament i dissabte van celebrar una assemblea per poder exposar les seves queixes.