Mataró Notícies

Mora: "Mataró necessita que CiU, PSC i PP es posin a treballar junts per la ciutat"

Mora: "Mataró necessita que CiU, PSC i PP es posin a treballar junts per la ciutat"

Eli Solsona

L’alcalde reitera la seva voluntat d’arribar a un gran pacte de ciutat. Joan Mora ho ha dit durant l’entrevista de balanç de l’any a Mataró Ràdio. Ha insistit en assegurar que la ciutat necessita que les tres principals forces del consistori (CiU, PSC i PP) es posin a treballar conjuntament per la ciutat i per això ha sentenciat que no farà mai “res que perjudiqui el votant del PSC ni el del PP”. Mora ha agraït el canvi d’actitud dels socialistes, amb qui ha pactat els pressupostos i les ordenances, i s’ha referit també al pacte secret signat amb el PP el mes de juliol. En aquest sentit, ha dit que "amb un PSC enrocat, si vols sumar tres partits, has de demanar als altres dos que siguin prudents".

Joan Mora també s’ha referit al futur de PUMSA. Ha manifestat el seu convenciment que aquesta empresa municipal necessita un redimensionament i una reestructuració perquè el seu deute està ofegant les finances de l’ajuntament. Ha explicat que s’està en negociacions amb els treballadors per intentar arribar a acords per recol•locar-los a l’ajuntament o bé a la nova biblioteca municipal Antoni Comas.

Durant aquesta entrevista de balanç de l’any, Mora també ha respost a les crítiques d’ICV i PSC assegurant que el govern sí que aposta per l’Escola Municipal de Música. Pel que fa a m1tv i a la retallada d’un 30% de les aportacions dels municipis que formen part del Consorci Digital Mataró-Maresme, s’ha mostrat convençut que “es pot fer televisió amb menys recursos”.