Mataró Notícies

Moreno assegura que no dimitirà com a resposta a Morón

Moreno assegura que no dimitirà com a resposta a Morón

Betty Doñate

La regidora de Via Pública, Equipaments i Serveis, Núria Moreno, no té cap intenció de dimitir ni pel conflicte intern de Mataró Bus ni pels altres que, segons Volem Mataró, segueixen oberts per culpa seva. Moreno ha respost així a les acusacions de la regidora de Volem Mataró, Montse Morón, qui ha demanat la seva dimissió “immediata” per la seva “pèssima” gestió.

La regidora socialista ha lamentat que la líder de Volem utilitzi qualsevol conflicte laboral per projectar la seva figura política i que aprofiti per fer una oposició destructiva, sense tenir coneixements del que parla.

Moreno ha recordat que els treballadors de Mataró Bus treballen per a una empresa que no és municipal i ha defensat la seva feina, tant com a mediadora en el conflicte – dilluns passat va tornar a reunir-se amb les dues parts per mirar d’arribar a un acord -  com al capdavant de les altres àrees que gestiona, tot apostant sempre pel diàleg i la transparència.

Una part dels treballadors de Mataró Bus ha denunciat que l’empresa gestora dels busos urbans, Avanza, ha acomiadat sense motiu el seu líder de Comissions Obreres. Volem ha acusat la regidora Moreno de permetre un tracte pervers per part dels responsables de l’empresa als treballadors perquè retirin les acusacions i perquè acceptin unes condicions laborals abusives. Segons Moreno, el treballador va ser acomiadat per una falta disciplinària.