Mataró Notícies

PDeCAT engega una campanya contra els macroprostíbuls

PDeCAT engega una campanya contra els macroprostíbuls

Betty Doñate

El grup local del PDeCAT ha engegat una campanya en contra dels macroprostíbuls que es volen obrir al polígon industrial del Pla d’en Boet. La formació alerta que l’obertura d’aquests dos grans bordells seria un perill per a la seguretat de la ciutat, provocaria conflictes veïnals i podria degradar el barri, sobretot per l’activitat que s’hi desenvoluparia.

Segons el president del PDeCAT a Mataró, Alfons Canela, que el Tribunal Suprem hagi tombat l’ordenança municipal que volia limitar l’obertura dels macroprostíbuls ara “dóna ales” al promotor interessat, si és que al final vol tirar endavant el projecte. Per això, considera que el govern municipal hauria de fer “un esforç extra” i modificant altres ordenances.

La formació política mourà la campanya en contra dels bordells a través de les xarxes socials i amb actes diversos, com xerrades obertes a tothom on puguin participar representants de l’Ajuntament i veïns de la ciutat. La idea és poder començar a fer-ho al juliol, tot i que serà complicat dates, segons Canela.

El PDeCAT de Mataró decidirà en assemblea aquest dimecres 21 de juliol quins passos seguiran per fer efectiva aquesta campanya contrària als prostíbuls.