Mataró Notícies

Plega la regidora d'Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler

Plega la regidora d'Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler

Eli Solsona

La regidora d’Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler, abandonarà l’Ajuntament de Mataró per reprendre la seva activitat professional. La renúncia efectiva a la seva condició de càrrec electe es produirà al pròxim Ple, que se celebrarà el dijous dia 10 de gener. De moment, les competències de Soler les recuperarà l’alcalde, Joan Mora. 

Carolina Soler, Diplomada en Gestió i Administració Pública i Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra, va estar 4 anys com a regidora a l’oposició i ara ha estat durant 20 mesos l’encarregada de gestionar l’àrea econòmica de l’Ajuntament. Durant aquesta etapa s’han materialitzat dos Plans d’ajust, un Pla de sanejament, la integració dels Organismes Autònoms a l’Ajuntament, una revisió cadastral i la primera subhasta electrònica d’obres d’Espanya, entre d’altres accions. Ara, plega amb el pressupost de 2013 encara pendent de ser presentat i aprovat.

El següent de la llista de CiU és l’historiador Ramon Reixach, autor de "Ciutadà Mora", biografia de l'alcalde que es va presentar coincidint amb la campanya electoral de 2011.

Etiquetes: