Mataró Notícies

Posposada la votació de l'ERO de PUMSA per arribar a un acord amb els treballadors

Posposada la votació de l'ERO de PUMSA per arribar a un acord amb els treballadors

Eli Solsona

La retallada de personal de PUMSA es va debatre al consell d’administració celebrat aquest dimarts al vespre, però no es va votar. El govern municipal vol arribar a un acord amb els treballadors per consensuar els acomiadaments i per això ha decidit ajornar la votació de l’expedient de regulació d’ocupació que hauria d’afectar la meitat de la plantilla del grup d’empreses municipals vinculades a l’activitat urbanística (entre 20 i 25 persones). El consell d’administració de PUMSA sí que va aprovar el pressupost per al 2012, un pressupost que manté la mateixa partida de personal del 2011.

El redimensionament de les empreses del grup respon a la necessitat d’adequar-se a la davallada de l’activitat urbanística i, segons apuntava fa uns dies el gerent de PUMSA, César Fernández, la intenció és adequar les necessitats de plantilla i pressupost a l’activitat prevista durant l’any 2012.

Les empreses del grup PUMSA (integrat per PUMSA, Gintra i Prohabitatge) tenen un deute de més de 100 milions d’euros, que haurà augmentat en 6 milions més a finals d’any.
 

Etiquetes: