Mataró Notícies

Terradas: "S'ha entrat en la dinàmica de criticar sense motiu les propostes de Navarro"

Terradas: "S'ha entrat en la dinàmica de criticar sense motiu les propostes de Navarro"

Eli Solsona

El nou secretari d’organització del PSC, el mataroní Esteve Terradas, considera que CiU i PP han entrat en la dinàmica de carregar contra qualsevol proposta de Pere Navarro. En una entrevista a Mataró Ràdio, Terradas ha defensat que propostes del primer secretari dels socialistes, com el govern d’unitat que ara demana Artur Mas o com l’abdicació del rei Joan Carles, ara "són temes que estan de plena actualitat" i, per tant, es demostra que les crítiques fetes al líder del PSC en el moment que va fer aquestes propostes, van ser gratuïtes.

Esteve Terradas ha estat escollit aquest cap de setmana secretari d’organització del partit en substitució de Dani Fernández, imputat pel cas Mercuri. El mataroní explica que, a nivell intern, el PSC té diversos reptes sobre la taula com impulsar noves convencions per debatre el seu projecte polític o la preparació de les primàries per escollir el futur candidat a la presidència de la Generalitat. Terrades apunta que aquests reptes responen a la voluntat de canvi en el sí del PSC.

El flamant secretari d’organització dels socialistes catalans va ser regidor a l’ajuntament de Mataró durant més de 20 anys i, actualment, també és el president del PSC de Mataró.