Mataró Notícies

Els Creatic guardonaran "l'emprenedoria universitària" del TecnoCampus

Els Creatic guardonaran "l'emprenedoria universitària" del TecnoCampus

MataróNotícies.cat

Els emprenedors amb una idea de negoci que vulguin posar-la en marxa abans del 2018 i les empreses actives que hagin iniciat la seva activitat des del 2015, ja es poden presentar a la dissetena edició dels premis Creatic Tecnocampus a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació. Els premis Creatic tenen com a objectiu promoure la iniciativa empresarial a Mataró. Per això, es plantegen com a un estímul i un reconeixement als millors projectes empresarials dins l’àmbit tecnològic i de la innovació, especialment en els sectors de la salut, tèxtil, mòbil i indústria 4.0.

La novetat d’aquest any és el premi Creatic a l’emprenedoria universitària del TecnoCampus. Els alumnes universitaris dels graus o màsters de les Escoles universitàries del TecnoCampus que presentin un projecte emprenedor optaran al programa Imagine Express 2018, i a l’assignació preferent d'allotjament a la Preincubadora TecnoCampus.

Els premis tenen dues categories que van adreçades a la millor idea empresarial i, a la millor start-up. El premi a la millor idea empresarial va adreçat a emprenedors que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci abans del 31 de maig de 2018. En canvi, el premi a la millor start-up va dirigit a les empreses que han iniciat la seva activitat des de l'1 de gener de 2015 i que segueixin actives.

El primer premi en metàl·lic per a les dos categories és de 5.000€ i el segon premi de 3.000€. El termini per presentar als plans empresarials finalitza el 10 d'octubre a les 3 de la tarda. El jurat, format per representants de les entitats que col·laboren amb els premis, donarà a conèixer la classificació final el proper mes de novembre.