Mataró Notícies

L'Ajuntament fa més fàcil l'accés a la guia d'activitats educatives del curs vinent

Foto: Marga Cruz

L'Ajuntament fa més fàcil l'accés a la guia d'activitats educatives del curs vinent

Betty Doñate

Els centres educatius de Mataró ho tindran més fàcil a partir del curs vinent per decidir quines activitats oferiran als seus alumnes. L’Ajuntament ha presentat aquest mes la nova guia d’activitats i serveis educatius, que ha estat actualitzada com una plataforma digital que facilitarà la visualització i la tria de l’oferta als professors i al personal dels centres i per primera vegada a les mares i pares dels alumnes.

La guia d’activitats i serveis educatius per al proper curs inclou unes 300 propostes de diferents àmbits, com la història, la cultura, el medi ambient, la igualtat, la salut o l’orientació professional.  Algunes d’aquestes activitats han estat desenvolupades amb la col·laboració de les mateixes escoles, les biblioteques i d’altres entitats locals.   

De les novetats d’aquest any, destaquen un programa ideat amb les biblioteques per ajudar els alumnes de tercer i quart d’ESO a fer el seu projecte final o l’opció de participar en la iniciativa Posidònia 2021, nascuda a Mataró per promoure la conservació i recuperació de l’alguer mataroní. 

Totes aquestes activitats i serveis s’adrecen als alumnes d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, als estudiants dels Cicles Formatius i de les Escoles d’Adults, a les seves famílies i als docents dels centres.

L’accés a la guia educativa per al proper curs es podrà a fer través del web de l’Ajuntament des de finals de mes.