Mataró Notícies

Paula Alòs recomana menjar els productes frescos del Maresme

Paula Alòs recomana menjar els productes frescos del Maresme

Marc Rodriguez Sedano

La mataronina Paula Alòs, guanyadora de la quarta edició de Màster Chef Junior i nova imatge de la campanya municipal ‘Collits a casa’, ha assegurat durant una entrevista en el programa de Mataró Ràdio ‘Ona Maresme’ que la diversitat de productes de la comarca l’ajuda a poder elaborar plats diferents amb resultats excel·lents. La maduixa de Sant Pol, els escamarlans i el calamar d’Arenys, les mongetes de ganxet o els pèsols de Llavaneres són una delícia, segons ha explicat Alòs, qui creu que cal aprofitar-los i treure’ls el màxim rendiment culinari. La guanyadora de Màster Chef Junior també ha afegit que a l’hora d’elaborar els plats no cal trencar-se gaire el cap, perquè són aliments que queden bé amb qualsevol acompanyament.

Després d’imposar-se a la final del famós concurs de cuina de TVE, Paula Alòs continua a la “tele”. La jove mataronina presenta aquest dies al canal Disney Channel España ‘Un, Dos! Chef!’. En aquest programa, que presenta amb l’actor Canco Rodríguez, fa receptes senzilles per als més petits de la casa. Ella diu que està encantada i que li agrada viure totes aquestes noves experiències. La Paula Alòs només té 10 anys, a punt de fer-ne onze, però assegura que sortir a la “tele” no ha trastocat la seva rutina: fa vida normal i la seva agenda està plena de plans que li vénen de gust, com ha explicat en aquesta entrevista.  

Alòs ha estat escollida com a imatge de la campanya ‘Collits a Casa’, una iniciativa de l’Ajuntament per promocionar els productes frescos del Maresme que es vénen als mercats de Mataró. La jove cuinera s’encarregarà de fer un taller de cuina al Mercat de la Plaça de Cuba el proper dissabte 23 de setembre a les 11 del matí. En aquesta sessió-taller també podran participar nens i nenes, però per fer-ho, caldrà inscripció prèvia. Les dades es poden omplir al web de l’Ajuntament.