Mataró Notícies

La Terrassa dels Emprenedors, la novetat del Gentic Day 2017

La Terrassa dels Emprenedors, la novetat del Gentic Day 2017

MataróNotícies.cat

Nova edició del Gentic Day al TecnoCampus de Mataró,  la tercera trobada anual del sector TIC català on Administració, Universitat i empreses del país apropen postures abordant els diferents àmbits que envolten el sector empresarial i la tecnologia. Una trobada que se celebra avui 6 de juliol i que, aquest any,  ha portat per títol "Catalunya, territori TIC". El Gentic Day és un esdeveniment en el qual les empreses TIC podran difondre, aprendre, relacionar-se i posar-se al dia de la ràpida transformació digital que viu la societat que, òbviament, afecta el desenvolupament i la creació del teixit empresarial. Dolors Guillén, presidenta de Tecnocampus, apunta que el treball conjunt entre els diferents agents implicats ha conduit la iniciativa a l’èxit.

Una de les novetats respecte la passada edició és la creació de la Terrassa dels Emprenedors, una taula rodona per analitzar la utilitat de les noves tecnologies a les empreses. Explicaran com el bon ús de les tecnologies de la informació i la comunicació poden ajudar als emprenedors i com, un mal ús de les mateixes, entorpeixen els projectes. 

La jornada empresarial ha tingut conferències i taules rodones amb les personalitats més importants del sector al país per debatre i enraonar sobre l'estat del sector. Les inscripcions per ser present a l'esdeveniment s'han omplert ràpidament.