Mataró Notícies

Mataró es mulla per l'esclerosi múltiple

Mataró es mulla per l'esclerosi múltiple

Sergi Ruiz

Cinc piscines de Mataró se sumen a “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc aquest cap de setmana arreu de Catalunya i que té l’objectiu de sensibilitzar la societat i recaptar fons per investigar la malaltia de l’esclerosi múltiple. Per aquest motiu que la Piscina Municipal de Mataró, el Centre Esportiu Mataró, el Centre Atlètic Laietania, El Sorrall i la Unió Recreativa Laru han fet una crida als mataronins a passar per les seves instal·lacions el passat cap de setmana a mullar-se per la causa. La Piscina Municipal obrirà dissabte al matí, mentre que la resta ho faran diumenge. En totes elles s’han organitzat diverses activitats com ara batejos de submarinisme, classes d’aiguagym, natació amb aletes o inflables per als nens. Unes activitats que a més de ser solidaries també busquen fer passar una bona estona als mataronins. Escoltem Rosa Masriera, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, organitzadors de la iniciativa.

Qui també contribueix amb el Mulla’t són les jugadores de La Sirena CN Mataró. Les de Florin Bonca han cedit la seva imatge i han col·laborat amb l’empresa de congelats per difondre un menú saludable per a les persones amb esclerosi múltiple.

Per aquells mataronins que a banda de mullar-se també vulguin participar com a voluntaris, es pot omplir un formulari a la pàgina web mullat.fem.es.