Mataró Notícies

Aigües de Mataró estudia com millorar el servei d'abastament d'aigua a la ciutat

Foto: Aigües de Mataró

Aigües de Mataró estudia com millorar el servei d'abastament d'aigua a la ciutat

Marc Rodriguez Sedano

L'empresa municipal Aigües de Mataró estudia quines són les possibilitats de millora de la xarxa per optimitzar el servei i quines són les línies estratègiques i les possibilitats de millora de l'abastament d’aigua a les llars en un futur proper. Es tracta del Pla director de l’aigua potable. El responsable de producció i manteniment de les instal·lacions, Xavier Teià, ha explicat a Mataró Ràdio que han dividit el pla en diverses fases amb l’objectiu d’estudiar l’estat de la xarxa, les necessitats dels consumidors i com optimitzar l’aigua, un recurs limitat i escàs.

Teià argumenta que cal tenir molt en compte quines són les demandes actuals i conèixer els punts forts i quines són del servei per establir millores i planificar les següents fases d’actuació. Diu Teià que aquesta és la única manera de poder donar resposta en cas de situacions d’emergència i aconseguir que el servei tingui les mínimes incidències possibles.

El responsable de producció i manteniment de les instal·lacions assegura que la xarxa d’instal·lacions mataronina és òptima, tot i que sempre busquen millorar-la amb tots els recursos dels què disposen. Això sí, Teià afegeix que el més important és que ningú no noti cap canvi en el servei, ja que això és un bon símptoma de que tot funciona correctament i que tothom pot accedir sense problemes al servei d’aigua potable.