Mataró Notícies

En directe

Avui es pot tornar a donar sang a la Plaça de les Tereses

Avui es pot tornar a donar sang a la Plaça de les Tereses

MataróNotícies.cat

Avui a la Plaça de les Tereses de Mataró, s'hi ha instal·lat una unitat mòbil per donar sang, i al llarg de tot el matí han anat venint donants sense parar. amb més nervis o menys,  n'hi ha que venen per primera vegada i n'hi ha que ja hi estan acostumats. Son els casos de l’Iñaki, la Neus i la Maria, que s’han acostat aquest matí fins a la unitat mòbil del Banc de Sang.

Després dels atemptats a Barcelona i Cambrils, doncs, el nombre de donants va augmentar molt, fins al punt que en menys de 24 hores es va demanar que no se'n donés més perquè la sang caduca. ara, però, a mida que es va avançant amb les cures de les víctimes, se'n va necessitant més, i es necessita tot tipus de sang. La doctora Eva Mateu és la responsable de l’equip móvil.

Amb una vegada no n'hi ha prou, i ara més que mai es demostra amb coses com aquesta la solidaritat de la població. Tot i així, s'anima als ciutadans que en donin sempre que puguin, ja que per una circumstància o per una altra, de sang se'n necessita sempre.