Mataró Notícies

Baralla amb un mort per ferides d'arma blanca aquesta nit a Mataró

Zona del carrer Galícia que dóna accés a la zona on s'ha produït l'homicidi aquesta passada matinada

Baralla amb un mort per ferides d'arma blanca aquesta nit a Mataró

Cristina Salad

Els Mossos investiguen la mort violenta d'un home de 43 anys, aquesta passada nit. Els fets han passat cap a les dues de la matinada en un local, proper al camp de l'Iluro Hoquei Club, freqüentat per mottards, segons apunten fonts policials. Un sector a cavall de Mataró i Argentona, al que s'hi accedeix des del carrer Galícia de Mataró, tot i que la parcel·la on s'han produït els fets és terme municipal d'Argentona. L'avís el va rebre la Policia Local de Mataró, alertada d'una baralla en aquest local que hauria acabat amb un home amb ferides d'arma blanca. En arribar-hi, els efectius policials van trobar la víctima i van detenir a un home com a presumpte autor dels fets. Fins el lloc també s'hi van desplaçar efectius del SEM que van traslladar l'home ferit a l'hospital, on ha mort hores més tard.

La Policia Local va donar l'avís als Mossos d'Esquadra. L'àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies d'aquest homicidi. L'home detingut, del que no es tenen més dades, està a l'espera de passar a disposició del jutge de guàrdia.

Pel que fa al lloc on s'ha produït l'homicidi, fonts municipals d'Argentona, consultades per aquests serveis informatius, desconeixien l'activitat que es duia a terme en aquest espai. Una zona amb petites edificacions pertanyents a particulars o empreses, però sense cap establiment amb una llicència legal d'activitat. Es tractaria, en tot cas, d'un bar clandestí.