Mataró Notícies

Detenen un mataroní per tres robatoris a comerços de Figueres

Detenen un mataroní per tres robatoris a comerços de Figueres

MataróNotícies.cat

Detingut un veí de Mataró per tres robatoris amb força a l’Alt Empordà i un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.  L’home de 25 anys i de nacionalitat marroquina va ser detingut el dia 22 de gener a Mataró després de ser identificat per agents dels Mossos d’Esquadra.

El primer dels fets va ocórrer l’1 de novembre en una fleca del carrer Ample de Figueres. Pels volts de les quatre de la matinada uns desconeguts van forçar la porta de la botiga i van entrar a l’establiment, on hi van sostreure les dues caixes registradores. El segon dels fets va passar la matinada del 9 de novembre, en una perruqueria situada al carrer Pompeu Fabra de la mateixa ciutat de Figueres. El tercer robatori va ser el 12 de novembre, cap a les quatre de la matinada. Una patrulla dels Mossos van detectar dos individus que sortien d’un comerç de fruits secs de la plaça del Grà de Figueres, amb una caixa enregistradora a les mans. Davant la presència policial els dos homes van llençar la caixa van escapar, tot i que les indagacions dels agents van permetre identificar els autors.

El 22 de gener, a Mataró, una patrulla dels Mossos va identificar un individu que estava tenint una actitud agressiva vers una dona i va ser quan els agents van poder comprovar que aquest era l’home que buscaven els mossos de Figueres i van procedir a detenir-lo. Va ser en aquest moment quan el jove va reaccionar violentament i va fer caure un dels mossos, que el van haver de reduir per detenir-lo.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 23 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.