Mataró Notícies

Donar veu al barri de manera pròxima, l'objectiu de Cerdanyola Ràdio

Donar veu al barri de manera pròxima, l'objectiu de Cerdanyola Ràdio

Marc Rodriguez Sedano

La ràdio del barri de Cerdanyola aposta per la immediatesa i la proximitat. L’emissora, que va néixer fa uns mesos amb aquesta missió,  dedica cinc hores diàries a donar veu als habitants del barri i a informar-los sobre totes les qüestions d’actualitat. La directora de l’emissora i presidenta de l’Associació de Veïns de Cerdanyola, Eva Sànchez, afirma que aquest nou mitjà de comunicació els permet estar permanentment connectats a través dels diferents programes de l’emissora.

Sànchez explica que l’emissora es va crear amb l’objectiu de ser l’altaveu dels 30.000 habitants del barri, alhora que se’ls informa i entreté amb diversos programes. Són 15 els voluntaris que fan possible la graella de continguts de Cerdanyola Ràdio, que actualment compta amb un magazine, programes esportius i d’interès general. Unes emissions que es poden seguir per internet (http://cerdanyola.info/cerdanyola-radio) i recuperar-les a través de la plataforma Ivoox i l’aplicació mòbil.

La intenció de la ràdio del barri de Cerdanyola és seguir creixent, tot i que ara per ara estan satisfets amb l’oferta radiofònica i amb el servei que donen al barri.