Mataró Notícies

El cas 'The bot' anirà a fiscalia si es confirma que hi havia de menors

El cas 'The bot' anirà a fiscalia si es confirma que hi havia de menors

Cristina Salad

L'executiu municipal espera tenir enllestit l'expedient sancionador a The Bot abans que acabi aquesta setmana. Ho ha dit la regidora de Via Pública, Núria Moreno, que ha afegit que s'ha d'esperar per poder recabar tota la informació necessària, així com les proves que necessiten per emetre les conclusions de l'informe. Proves referides a la presència de menors d'edat el 14 de gener, quan es va produir l'espectacle pornogràfic al local. Una qüestió sobre la que la Policia està recollint els testimonis de diverses persones que podrien acreditar si hi havia menors. De moment, recordem, el passat cap de setmana es va ordenar com a mesura cautelar el tancament del local abans de la mitjanit.

La titular de Via Pública ha estat prudent i no ha volgut avançar cap altra informació sobre aquesta qüestió. Ha afirmat, això si, que en cas que es demostri que hi havia menors en aquell moment a l'establiment posarà el cas en mans de la Fiscalia perquè determini si hi ha indicis de delicte. En cas que així es determinés, el propietari de The Bot es podria enfrontar a responsabilitats penals.

Finalment, Moreno ha sentenciat que la ciutat no donarà suport a cap atemptat contra la dignitat de les persones i que no s'admetrà cap reclam sexista com a model d'oci nocturn. Sobre això la regidora de Via Pública ha recordat que al llarg de l'any passat es van aprovar per ple dues propostes de ERC i la CUP sobre el model d'oci nocturn que ha de tenir Mataró.