Mataró Notícies

El Consorci Port Mataró rep la dinovena bandera blava consecutiva

El Consorci Port Mataró rep la dinovena bandera blava consecutiva

MataróNotícies.cat

El Consorci Port Mataró rep una vegada més la bandera blava. Un distintiu que aquest any s’ha atorgat a 95 platges i 24 ports esportius de tot Catalunya. El distintiu Bandera Blava l'atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l'Estat espanyol. El gerent del Port de Mataró, Joan Bellavista, ha celebrat que per 19è any consecutiu el Port renovi aquest reconeixement i ha destacat que és fruït del treball en equip.

Un guardó, reconegut a escala internacional que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. Escoltem Joan Bellavista.

El Govern de la Generalitat vol vetllar per la imatge de qualitat que ofereixen els ports catalans. La col·laboració públicoprivada pel que fa a recursos econòmics és cabdal per convertir els ports en instal·lacions de primer nivell, modernes, integrades en els seus municipis i sostenibles.