Mataró Notícies

El Tecnocampus ofereix cursos de tecnologia, comunicació i idiomes a l'estiu

El Tecnocampus ofereix cursos de tecnologia, comunicació i idiomes a l'estiu

Marc Rodriguez Sedano

El Tecnocampus seguirà funcionant durant l’estiu. El centre universitari oferirà 12 cursos d’àmbit tecnologic i empresarial amb els que vol mantenir les línies que s’estudien al centre durant l’any acadèmic. La robòtica, l’animació 3D i els videojocs seran algunes de les propostes tecnològiques que es podran cursar durant els mesos d’estiu. També les habilitats comunicatives tindran un pes important amb temaris que donen importància a les xarxes socials i, fins i tot, al teatre. Una oferta educativa que, com explica el cap de comunicació de Tecnocampus, Oriol Ribet, també contempla els idiomes, ja que molts alumnes universitaris aprofiten les vacances d’estiu per aprendre noves llengües o examinar-se dels diferents nivells.

Dels 12 cursos que ofereix el Tecnocampus, Ribet detalla que també n’hi ha quatre que s’adrecen a joves d’entre 15 i 18 anys. Es tracta d’estudiants que encara no són universitaris, però a qui la universitat ofereix l’oportunitat de fer cursos per acostar-se al centre, connectar-hi i preparar-se per al futur.

Els temaris d’anglès s’impartiran del 5 al 25 de juliol en horari de matí i la resta tindran una durada d’entre 16 i 20 hores.