Mataró Notícies

En estat greu una dona atropellada dijous a la tarda a la Ronda Jacint Verdaguer

En estat greu una dona atropellada dijous a la tarda a la Ronda Jacint Verdaguer

Cristina Salad

Atropellades dues persones d’edat avançada a l’alçada del número 73 del carrer Jacint Verdaguer. L’accident va passar ahir dijous cap a ¼ de cinc de la tarda quan un cotxe es va portar per davant a aquestes dues persones. Els serveis d’emergències els van traslladar a l’hospital de Mataró, on l’home va quedar ingressat en observació i es preveu que al llarg d’aquest matí rebi l’alta hospitalària. Pel que fa a la dona, l’estat de la qual revestia més gravetat, després de les primeres atencions rebudes a Mataró, va haver de ser traslladada a l’hospital de Can Ruti, on continua ingressada, amb pronòstic greu però estable.

També ahir a la tarda, uns pocs minuts després, es produïa un altre accident de trànsit quan la conductora d’un vehicle va xocar contra un altre cotxe que estava estacionat al carrer de Francesc Lairet. La dona va haver de ser evacuada a l’hospital amb un atac d’ansietat.

D’altra banda aquest mateix matí s’han produït dos nous accidents. Ha estat poc després de les 7.30 del matí. El primer s’ha produït al quilòmetre 104 de l’autopista C32, mentre que el segon ha estat per un xoc entre dos vehicles a la nacional dos, a l’alçada de la cruïlla de la carretera amb l’entrada de la Ronda Cervantes, al costat de la Riera de Sant Simó.