Mataró Notícies

Especial "Viu la Vida" per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio

Especial "Viu la Vida" per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio

Elisabet Solsona

Mataró Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial del magazine Viu la Vida dia a dia. Durant les tres hores que dura l'espai, es farà un homenatge a la ràdio en general, i a la història de la ràdio a Mataró en particular. Així doncs, hi intervindran periodistes i locutors que han passat per alguna de les emissores que hi hagut a la ciutat des de la més antiga als anys 50 fins a Mataró Ràdio, passant per Cadena 13 i Ràdio Mataró, emissora que aquest 2017 compleix 40 anys. La voluntat és també donar una visió de futur del panorama radiofònic a la capital del Maresme. A més, des de Mataró Ràdio també es participarà en el programa especial que realitzarà La Tarda de La Xarxa amb dues entrevistes a Mei Ros, directora de Mataró Ràdio, i Maria Llüisa Aranaz, presentadora del magazine Viu la Vida.

 

El futur de Mataró Ràdio, la integració amb m1tv

Mataró Ràdio viu aquest dia Mundial de la Ràdio amb la mirada posada al futur, i immersa de ple en el procés d’integració amb m1tv. La voluntat és que televisió i ràdio conflueixin en un únic mitjà públic de comunicació de la ciutat per tal de guanyar eficiència i eficàcia, mantenir i reforçar el model de proximitat, promoure la participació ciutadana i augmentar la col·laboració amb el TecnoCampus. De fet, el nou mitjà, encetarà les emissions l’onze de setembre i tindrà la seu al parc tecnològic, que actualment ja és la seu d'm1tv.

Els serveis informatius de Mataró Ràdio i d'm1tv ja van començar a establir sinèrgies el 2012. L'agost de 2013, aquestes col·laboracions es van oficialitzar amb la signatura d'un conveni perquè les dues redaccions treballessin conjuntament. Ara, la integració dels dos mitjans culminarà aquest procés durant aquest 2017 amb el naixement d'un nou mitjà públic de comunicació que tindrà ràdio, televisió i internet.