Mataró Notícies

ICV-EUiA vol una funerària municipal i ho traslladarà al ple

ICV-EUiA vol una funerària municipal i ho traslladarà al ple

Clara Sanchez

ICV-EUiA demanarà al proper ple un estudi que determini la viabilitat de la creació d’una funerària municipal. Els ecosocialistes assenyalen que a Mataró des de fa anys hi ha un monopoli en aquest sector i consideren que seria una bona notícia per la ciutat que aquesta empresa tingués competència. Una manera, asseguren, de poder oferir als ciutadans preus més assequibles i un servei de qualitat. Escoltem el regidor d’ICV-EUiA, Esteve Martínez.

Des d’ICV-EUiA destaquen que, precisament a Barcelona, el govern d’Ada Colau ha engegat el procés per crear una funerària municipal que competeixi amb les dues grans empreses del sector funerari que hi ha a la capital catalana. Esteve Martínez, regidor ecosocialista, detalla que a Mataró es podria estudiar jurídica i econòmicament si seria possible seguir el mateix camí que Barcelona.

El grup municipal d’ICV-EUiA traslladarà al Ple Municipal del mes de maig aquesta qüestió perquè es comprometi a realitzar un estudi, que s’enllesteixi en un termini de sis mesos.