Mataró Notícies

Ingressa a presó un mataroní per atracar dues gasolineres al Vallès amb arma llarga

Ingressa a presó un mataroní per atracar dues gasolineres al Vallès amb arma llarga

Clara Sanchez

Ingressa a presó un mataroní per atracar dues benzineres el mateix dia amb una arma llarga. Els Mossos d’Esquadra de Granollers van detenir dimecres aquest home de 50 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació: un en una benzinera de la Roca del Vallès i un altre en una benzinera de Maçanet de la Selva.

A la primera de les benzineres, a la Roca, es va presentar amb el rostre amagat amb un casc de moto integral i va amenaçar el treballador amb una escopeta. El mataroní va sostreure 472 euros de la caixa enregistradora i va fugir tot seguit dalt d'una motocicleta. El mateix vespre va atracar una altra benzinera a Maçanet de la Selva amb el mateix modus operandi.

La feina conjunta amb la comissaria de Mataró va permetre identificar aquest home que encaixava amb l’autor dels fets, que a més ja comptava amb diversos antecedents per delictes molt similars.

Després una recerca pels tres domicilis per on es movia, entre Mataró i Argentona, va ser dimarts quan els agents el van poder localitzar i detenir a la via pública a la capital del Maresme.

Etiquetes: