Mataró Notícies

La cerveseria mataronina The Drunk Monk, entre les millors del món

La cerveseria mataronina The Drunk Monk, entre les millors del món

Sergi Ruiz

El local mataroní The Drunk Monk ocupa un lloc d’honor entre les cerveseries mundials per sisè any consecutiu. Els usuaris de la pàgina RateBeer (web de referència de la cultura cervesera) han tornat a situar l’establiment a la llista “Best Places for Beer”, on es pot trobar els millors locals de cada país on assaborir les millors cerveses. En el cas de l’Estat espanyol, a més de The Drunk Monk hi ha la cerveseria barcelonina BierCaB, la sabadellenca OLUT, la cervesera d’Oviedo El Lúpulo Feroz i l’aragonesa Hoppy. Un reconeixement que Moisès Campdepadrós, actual propietari de The Drunk Monk, assegura que els enorgulleix per tota la feina que hi ha al darrera.

The Drunk Monk va obrir les portes fa tretze anys de la mà de Sven Bosch. Una cerveseria que mica en mica es convertiria en una referència de talla mundial, arribant a ocupar la primera plaça de la llista “Best Places for Beer” l’any 2011. Des de l’any 2013 la direcció del local va passar a les mans de Moisès Campdepadrós. Un establiment que compte amb una carta on s’hi poden trobar més de 400 cerveses diferents i quinze tiradors de cervesa artesana. Tretze anys després de la seva obertura, no només tenen clients de Mataró o l’Estat espanyol, sinó que també ve gent de tot el món a tastar les seves cerveses.

Però la seva feina va més enllà de servir cervesa. A més, també intenten fomentar una cultura cervesera entre els seus parroquians fent pedagogia i docència del món cerveser.

RateBeer, la web que ha distingit The Drunk Monk com una de les millors cerveseries del món, té actualment 4’5 milions d’usuaris que valoren unes 200mil cerveses artesanes i 16mil pubs cervesers.

Etiquetes: