Mataró Notícies

La Festa al Port arriba aquest cap de setmana a la seva 6ena edició

La Festa al Port arriba aquest cap de setmana a la seva 6ena edició

MataróNotícies.cat

La primera mostra nàutica i les sortides en moto aquàtica i en big pàdel surf, són les principals novetats de la sisena edició de la Festa al Port . Les activitats que tindran lloc entre dissabte dia 17 i diumenge 18 de 10 del matí a 10 de la nit, serviran també per donar a conèixer el propi Port de Mataró i les activitats que regularment s'hi practiquen. Un fet més per reforçar la integració i relació port-ciutat que es treballa des del Port i l'Ajuntament per identificar el Port com a motor turístic, econòmic i d'activitat de la ciutat i així promocionar-lo a fora, però també perquè la ciutat pugui col·laborar en mostrar la projecció marítima de la que gaudeix.

La Festa al Port doncs, arriba amb dos dies per conèixer a fons les activitats nàutiques amb més de 3.000 visites i sortides en golondrina, catamarà, llanxa i vaixell de vela, caiac, pàdel surf, rem, motos aquàtiques o passeig en llaüt. Entre les novetats en destaca també la creació del club de navegació que permetrà poder sortir a navegar uns dies concrets al mes sense tenir un vaixell propi. Aquest club es presentarà aquest cap de setmana conjuntament amb la tercera embarcació de rem dels Capgrossos de Mataró i la base de motos aquàtiques. La primera edició de la Mostra Nàutica se situarà a la part superior del port i empreses i entitats del sector faran difusió dels serveis i activitats que ofereixen. Escoltem la regidora de promoció econòmica, Dolors Guillen.

Totes les activitats requerien reservar l'entrada fins aquest dijous. De 3.500 places dimecres ja hi havia més de 1.500 inscripcions i moltes de les activitats ja tenen cobertes totes les places durant tot el cap de setmana. Les que quedin o les que alliberin les persones que finalment no podran assistir-hi, es podran reservar el mateix cap de setmana des del punt d'informació situat a l'entrada del Port.