Mataró Notícies

L'accés al passeig Marítim des de la Porta Laietana, tallat fins al divendres

L'accés al passeig Marítim des de la Porta Laietana, tallat fins al divendres

Betty Doñate

L’accés de vehicles al passeig Marítim des de l’avinguda d’Ernest Lluch,  estarà tallat fins a aquest divendres per les obres que s’estan fent en aquest carrer i a l’entorn d’aquest àmbit del sector Iveco-Renfe/Farinera més proper al TecnoCampus. Mentre duri l’afectació, l’accés alternatiu al passeig Marítim serà pel pas soterrani del Cargol i per Sant Simó. La regidora d’Urbanisme, Núria Calpe, ha explicat que el tall d’aquest accés forma part d’unes obres encarregades per l’empresa municipal PUMSA i que s’han endarrerit una mica però uns problemes puntuals: 

L’Ajuntament està urbanitzant aquest sector proper al TecnoCampus per condicionar la zona i poder cedir a la Generalitat un espai perquè hi construeixi un Institut de Formació Professional Dural a Mataró. Però encara no hi ha data per a la construcció d’aquest centre formatiu complementari al TecnoCampus, segons ha explicat la regidora.

La regidora ha recordat que la voluntat de l’Ajuntament és demanar al Govern espanyol el traspàs de la Nacional II en la zona que connecta l’estació de RENFE amb tot aquest sector, perquè cada vegada hi haurà més estudiants que aniran al TecnoCampus o a aquest futur institut.