Mataró Notícies

Llibertat amb càrrecs per al gerent de Control Tank per la mort dels dos operaris

Foto: Ajuntament Sant Sadurní

Llibertat amb càrrecs per al gerent de Control Tank per la mort dels dos operaris

Betty Doñate

Llibertat amb càrrecs per al gerent de Control Tank, l’empresa de Mataró per a la qual treballaven els dos operaris que van morir el passat 30 de maig quan feien el manteniment d’una benzinera de Sant Sadurní d’Anoia.  Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat el gerent de l’empresa, un home de 40 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de dos delictes d’homicidi imprudent i un delicte contra els drets dels treballadors i ahir mateix va quedar en llibertat amb càrrecs. 

Els fets van succeir el 30 de maig, cap a les tres de la tarda a Sant Sadurní d’Anoia, quan dos treballadors de l’empresa Control Tank estaven fent tasques de manteniment en els dipòsits d’una benzinera i va produir-se una deflagració. Un dels operaris va morir el mateix dia i l’altre, cinc dies després a l’hospital.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per esclarir què havia passat i ara s’ha conclòs que les mesures de seguretat i els procediments utilitzats per reparar els dipòsits de benzina no s’ajustaven a les que estableix la normativa. Els agents van detenir dimecres el gerent de l’empresa Control Tank, qui va passar ahir disposició judicial. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs, però haurà de signar davant del jutge el dia 1 de cada mes.