Mataró Notícies

Mataró es promociona a la fira B-Travel

La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, a la fira B-Travel l'any passat. Foto: Ajuntament de Mataró

Mataró es promociona a la fira B-Travel

Marc Rodriguez Sedano

Mataró serà a la fira B-Travel que se celebra aquests dies a Barcelona per presentar la seva oferta turística a tots els visitants que vulguin venir a passar uns dies a la ciutat. Entre les opcions, se’ls oferirà diverses propostes d’escapada com rutes guiades, jornades gastronòmiques, fires, activitats aquàtiques, així com passejades a peu o en bicicleta. A més, també es destacarà com a reclam la figura de Puig i Cadafalch, en motiu del 150è aniversari del seu naixement.

Mataró compartirà estand amb altres municipis de la Diputació de Barcelona, que representa la marca Costa de Barcelona. La Fira B-Travel tindrà lloc del 21 al 23 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, que enguany celebra els seus 25 anys. La regidora de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament, Dolors Guillén, assistirà a l’acte inaugural que es farà aquest divendres, 21 d’abril, a les 4 de la tarda.

D’aquesta manera, Mataró vol seguir promocionant la ciutat després del rècord històric de turistes que es va assolir l’any passat, amb 88.000 viatgers i més de 234.000 pernoctacions.