Mataró Notícies

Mataró tindrà finques agrícoles ecològiques de proximitat

Mataró tindrà finques agrícoles ecològiques de proximitat

Marta Gómez

Mataró vol seguir posant en valor les finques agrícoles de la ciutat. Així al Ple Municipal del mes de març s'ha portat a aprovació el plec de clàusules que han de servir per contractar la concessió d'una finca municipal situada a la Riera de Can Gener per destinar-la a producció agrícola. Escoltem Núria Calpe, regidora de Territori

Són 9.663 metres quadrats i s'ofereix per 395,22 euros anuals. Aquest és el motiu principal, el preu i segons l'oposició també la "manca de concreció", que va portar al punt de l'ordre del dia a aprovar-se gràcies a les abstencions dels grups de la dreta.

La parcela es concedirà per un termini de 7 anys sempre que es faci una producció ecològica i una venda directe i de proximitat. Motius que tampoc veien clars alguns dels grups de l'oposició.

Tot i que l'oposició va demanar la retirada del punt, la regidora de Territori, Núria Calpe no va accedir i el plec de clàusules administratives  per contractar la concessió va tirar endavant amb els vots a favor del govern, les abstencions de Ciutadans, el Partit Popular i Plataforma per Catalunya i la negativa d'Esquerra Republicana- Moviment d'Esquerres, Volem mataró, la CUP i la regidora No Adscrita.