Mataró Notícies

Nova campanya a Verkami per Can Fugarolas

Nova campanya a Verkami per Can Fugarolas

Elisabet Solsona

Can Fugarolas engega una nova campanya de micromecenatge a Verkami. La voluntat és seguir rehabilitant l’antiga nau que serveix com a espai on s’allotgen més d’una vintena d’entitats i col·lectius. Joan Cot, membre d’Estudi i Mig, un dels col·lectius establerts a Can Fugarolas, explica que ara, tres anys després que es posés en marxa Can Fugarolas, l’espai necessita obres com la reparació del voladís, ignifugació de les bigues, reparació del forjat de la paret exterior, il·luminació de la planta baixa i condicionament dels lavabos. Per tot plegat, demanen 15.000€, dels quals encara els en falten la meitat.

Can Fugarolas es va posar en marxa ara fa tres anys. En un primer moment s’hi van implicar quatre col·lectius: Taller d’Idees, Cronopis, Estudi i Mig i Coworking. Ara ja són 27 les entitats adherides i prop de 300 socis. S’han sumat a la iniciativa col·lectius com LAC, la Cooperativa de Consum l’Estrella o Fugafilms, entre molts d’altres.

La rehabilitació de l’antiga nau industrial va començar el 2013 també a través d’un Verkami que va recaptar 8.000€. Amb aquells diners es va fer la instal·lació elèctrica i d’aigua, i es van habilitar algunes de les sales de l’edifici.

 

Abans i després de 3 anys from Can Fugarolas on Vimeo.

Etiquetes: