Mataró Notícies

Obert el termini per demanar una parada de roses per Sant Jordi

Obert el termini per demanar una parada de roses per Sant Jordi

Clara Sanchez

En marxa la campanya de presentació de sol·licituds per instal·lar parades de roses i llibres durant la Diada de Sant Jordi. Ja es pot fer el tràmit a través del web de l’ajuntament, d’aquesta manera es redueixen cues i temps d’espera a les oficines d’atenció ciutadana. Les sol·licituds també es poden fer per telèfon al 010 (a partir de les 8 del matí) o de forma presencial a les oficines del Servei d’Atenció Ciutadana. Hi ha establerts tres trams en el calendari de presentació de sol·licituds per donar prioritat als professionals, per davant d’entitats i escoles, que tenen preferència per sobre dels particulars.

Avui dimarts s’obre el termini per als particulars en general, que han d’estar empadronats a Mataró i únicament poden sol·licitar una única parada per domicili. Les parades per als particulars estan limitades a 300. El termini de presentació finalitza, en qualsevol cas, el divendres 7 d’abril.

Els titulars de floristeries o llibreries han presentat les seves sol·licituds entre dimarts 28 i dijous 30 de març. Poden demanar un màxim de 5 parades per establiment. Fins aquest dilluns ha estat el torn de les de les entitats culturals, científiques o cíviques sense ànim de lucre amb seu a Mataró i que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats, els centres escolars i els autors i editors.

Etiquetes: