Mataró Notícies

Ona Maresme, un nou projecte radiofònic a cinc bandes

Ona Maresme, un nou projecte radiofònic a cinc bandes

Sergi Ruiz

Avui s’acaba la temporada radiofònica 2016-2017 de Mataró Ràdio, un final d’etapa que ve acompanyat de diversos canvis de programació. Maria Lluïsa Aranaz s’ha acomiadat aquest matí del programa 'Viu la Vida Dia a Dia'. Onze anys i deu temporades després, el magazine matinal de Mataró Ràdio s’acomiada de la graella per sempre. Al seu lloc, la locutora presentarà a partir de dilluns un nou programa matinal. De 8 a 9 del matí, l’emissora municipal se seguirà despertant amb la veu de Maria Lluïsa Aranaz, ara al capdavant del programa 'Bon dia amb alegria'.

A partir de les 9 del matí i fins les 12 del migdia, Laura Cera es posarà davant el micròfon per presentar el nou magazine estival 'Ona Maresme', un programa que es farà conjuntament amb 4 emissores més de la comarca (Canet, Arenys de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta) que vol donar veu a qualsevol persona. Amb aquest nou programa, gràcies al suport de La Xarxa, unim esforços per dedicar tres hores al matí de la nostra programació a un espai produït de forma mancomunada que dona veu a temes que ens afecten als diferents municipis que hi participem, amb l’objectiu d'oferir un magazín de servei, dinàmic, refrescant pels matins estivals. El programa, que s'emetrà del 31 de juliol al 8 de setembre, donarà veu a la vida local dels municipis implicats i el seu entorn, a les entitats i activitats que s’organitzen en aquest període estiuenc, presentant els temes de forma distreta i amena, com correspon a una època en la que la major part de la població fa vacances.

Així mateix els serveis informatius d’aquesta casa també canvien per adaptar-se a la nova graella d’estiu. L’informatiu matí quedarà integrat al programa “Bon dia amb alegria”. Per la seva banda, l’informatiu migdia s’avança mitja hora, passant d’emetre’s a les 14h a les 13:30h.