Mataró Notícies

Punt i final a la selectivitat

Punt i final a la selectivitat

Eli Solsona

Tercer i últim dia de selectivitat. El TecnoCampus i l’Institut Miquel Biada han acollit des d’aquest dimarts les proves d’accés a la universitat. Avui els estudiants s'han examinat de les assignatures específiques del batxillerat. Amb ganes d'acabar, estan força satisfets de com els han anat les proves d’accés a la universitat. Una selectivitat que, aquest any, passarà a la història per l’errada detectada a l’enunciat de l’examen de matemàtiques d’ahir. Una errada que tots han lamentat perquè “els va fer perdre un temps preciós” i per això demanen més rigorositat i una revisió dels exàmens abans de lliurar-los als alumnes.

Més enllà de l’errada a l’enunciat de la prova de matemàtiques, els estudiants admeten que els nervis d’aquests últims dies han estat el pitjor i que, a la que s’han assegut davant dels exàmens, han vist que “no n’hi havia per tant”. A l’hora de triar quines proves han estat més difícils, hi ha opinions per a tots els gustos.

Sigui com sigui, ja han passat tres dels dies més temuts a la vida acadèmica i ara només cal esperar al 28 de juny per conèixer els resultats i saber si es té prou nota per accedir a la carrera universitària desitjada.
 

Etiquetes: