Mataró Notícies

Tres joves pendents de judici per amenaçar una botiguera que ven sabatilles amb l'estelada

Tres joves pendents de judici per amenaçar una botiguera que ven sabatilles amb l'estelada

Eli Solsona

Tres joves estan pendents de judici per haver amenaçat la propietària d’una botiga de roba que ven sabatilles amb l’estelada. La propietària de la botiga, Tita Falcó, explica que va posar a la venda aquestes sabatilles el mes de novembre a FirOcasió i que, en veure l’acceptació que tenien, va començar a vendre-les per internet i també va incorporar altres complements com bosses o coixins amb l’estelada. Fa quinze dies, però, uns joves van començar a publicar insults i amenaces a la seva pàgina del facebook i, espantada en veure aquestes publicacions “plenes d’odi on parlaven d’extermini i violacions”, ho va denunciar als Mossos d’Esquadra.

Els Mossos van identificar tres joves com a autors dels comentaris i, ara, estan pendents de la celebració d’un judici ràpid. Tita Falcó es mostra sorpresa pel fet que unes simples sabatilles “puguin despertar tanta ràbia i tant d’odi” i ha volgut donar a conèixer el seu cas perquè confessa “estar espantada” i també perquè “no és normal 

Tita Falcó afegeix que no té “cap intenció” de retirar les sabatilles estampades amb l’estelada de la seva botiga, situada en un primer pis del carrer Barcelona.

Etiquetes: