Mataró Notícies

Un vehicle de Mataró Neta enderroca el mur d'un habitatge al passeig Carles Padrós

Un vehicle de Mataró Neta enderroca el mur d'un habitatge al passeig Carles Padrós

MataróNotícies.cat

Un dels vehicles de recollida de residus de Mataró Neta va esfondrar gairebé 10 metres del mur exterior d’una casa. (IN VIDEO) Els fets han tingut lloc la matinada de divendres a dissabte entre el passeig Carles Padrós i el passeig del Desviament. Segons ha explicat l’ajuntament de Mataró, en el moment dels fets, Bombers i Policia Local es van desplaçar al lloc de l’accident per fer una primera neteja de la runa i aïllar l’enderrocament amb una cinta policial. Aquest dilluns, s’han instal·lat unes tanques per limitar l’accés a l’habitatge.

Precisament, la família de l'immoble va demanar l'endemà la intervenció de l'Ajuntament. Segons expliquen, en un comunicat, es va fer petició a la Policia Local perquè hi posés algunes tanques que fessin de barrera entre el carrer i la casa al llarg dels 10 metres de mur que havien caigut. Els familiars d’aquest matrimoni denuncien falta d’atenció, i que un cap de sala de la Policia Local va respondre’ls amb evasives i negant que la situació incrementés el risc de patir un robatori.

També segons l’ajuntament, Fomento de Construcciones i Contratas, l’empresa de neteja subcontractada pel consistori, ha arribat a un acord amb els propietaris de la casa afectada per cobrir els danys. Finalment dimecres al matí un grup d’operaris va començar a treballar per reconstruir el mur enderrocat pel camió d’escombraries.