Mataró Notícies

Victòria i liderat pel Futsal Aliança Mataró

Victòria i liderat pel Futsal Aliança Mataró

Francesc Andrés

El Futsal Aliança Mataró trigarà a oblidar el partit d'aquest diumenge. Tots els factors per tenir el guió perfecte es van complir i l'espectacle es va donar mastegat.  Les grada, plena fins dalt. El líder, el Canet, com a rival a batre a la pista i el primer lloc en joc. Tot plegat en un matx igualat i difícil, que va acabar decantant-se a favor dels mataronins, que amb un resultat favorable de 3 gols a 2 van aconseguir els punts i el lideratge.

Però poc a poc un Futsal entregat davant un Canet perillós al contraatac es va anar fent seu el partit fins a establir el primer, d'Alex Medina. La primera part va ser quasi perfecta pels mataronins, que tot i cometre abans que el seu rival la cinquena falta no van provocar el doble penal. En canvi, els canetencs sí van caure en aquesta sisena falta i Medina se'n va encarregar de castigar-los amb el segon.

A la represa però, tot just iniciat el segon temps, el Canet va avisar que el partit no estava decidit. Amb el 2 a 1 va començar un altre partit. El Futsal en va tenir més d'una per fer el tercer, però finalment van ser els visitants els que van fer l'empat.

Un 2 a 2 que podia haver estat definitiu però el Futsal va acabar superant un encertat Estrada, per fer, de forma quasi agònica, el 3 a 2. Quedava 1min i 15 segons.

El Canet va jugar de 5 però no va poder recuperar la distància perduda, ni tampoc el liderat. Ara és el Futsal el nou dominador de la lliga.