Mataró Notícies

'Vialitat i Serveis SL' renovarà el perímetre de la Zona Esportiva de Cerdanyola

mataro.org

'Vialitat i Serveis SL' renovarà el perímetre de la Zona Esportiva de Cerdanyola

MataróNotícies.cat

L’Ajuntament de Mataró ha adjudicat el projecte executiu del nou tancament perimetral de la Zona Municipal Esportiva de Cerdanyola a l’empresa Vialitat i Serveis SL. Unes obres que substituiran 256 metres de mur de la façana del Camí del Mig, la façana de la ronda del Cros i el carrer de la Marató.

Es preveu que els treballs puguin començar la darrera setmana d’agost i s’acabin en sis mesos. L’Ajuntament haurà de fer front a un cost total de més de 350.000 euros, que finançaran amb l’ajudat de la Diputació, que ha aportat 85.000 euros per a que les obres siguin una realitat. Segons ha explicat el consistori, el nou tancament de la Zona Esportiva de Cerdanyola serà a base de “plans inclinats de llambordes granítiques col•locades sobre solera de formigó, a més d’una tanca metàl·lica perimetral”.

El projecte de substitució del mur, que va caure arran dels aiguats del passat 12 d’octubre, també preveu millorar les mesures d’evacuació de l’equipament, ja que les instal·lacions estan pensades per a celebrar grans esdeveniments esportius amb una afluència important de públic. És per això que la nova proposta contempla la creació de “dos nous accessos en rampa al tram del Camí del Mig” i també permetran “una millor distribució i evacuació” dels assistents.