Joan Dausà presenta “On seràs demà?” al Teatre Monumental

Joan Dausà presenta aquest vespre al Teatre Monumental el seu segon disc, “On seràs demà?”. El concert, una de les actuacions més destacades del Cicle de Músiques Tranquil•les, arriba després que Dausà presentés el “Jo mai mai” al Clap.

Leonor Martín presenta el seu primer llibre, "El sentimiento del intestino"

Leonor Martín, defensa en el seu llibre “El sentimiento del intestino”, com aquest òrgan, l’intestí, esdevé clau per el benestar corporal i emocional. La desintoxicació de l’intestí, a través de la hidroteràpia de còlon i un canvi d’hàbits, poden ajudar a la persona a superar amb èxit diferents malalties o molèsties que es puguin tenir. Una teoria que Leonor Martín exposa en el seu primer llibre, després d’haver estat treballant més de 30 anys en aquest àmbit.

El Monumental acull una de les eliminatòries del Certamen de Lectura en Veu Alta

El Teatre Monumental acull aquest dijous un dels 44 quarts de final de l’11è certamen nacional de lectura en veu alta. Es tracta d’una de les eliminatòries d’aquesta cita que es divideixen territorialment per facilitar-ne el desenvolupament. Més d’una cinquantena d’alumnes faran les seves lectures amb veu alta aquest dijous davant de més de 300 persones de públic, entre alumnes i professors.

Els Capgrossos tornen a la feina

Els Capgrossos de Mataró reprenen els assaigs amb normalitat després d’haver estat des de principis d’any a mig gas. La colla castellera tornarà al les seves dues sessions preparatòries setmanals –dimarts i divendres- per tal de començar a preparar la temporada amb garanties. En aquest sentit, i tenint en compte que aquesta temporada és sobretot continuista, des de la Colla esperen poder començar forts, amb construccions més ambicioses que la temporada anterior, en que els inicis van ser difícils, degut a la gran renovació tant de tronc com de canalla.

Arrenca la Mostra d'Art Social, aparador d'experiències artístiques i socials

Aquest dilluns arrenca la 8ena edició de la Mostra d’Art social organitzada pel taller d’idees. Aquesta mostra vol ser un aparador de diferents experiències que s’estan fent a nivell artístic i dins l’àmbit social a tot Catalunya. Al llarg d’una setmana i en diferents espais de la ciutat, es podran veure concerts, representacions teatrals, exposicions de fotografia o fins i tot un espectacle de teatre. El que tenen en comú aquests espectacles i exposicions que es podran veure durant tota la setmana, és que tots busquen una reacció en l’espectador.

Joaquim Fernández: "Jordi Tardà va encomanar la seva passió per la música a tots"

“Jordi Tardà va fer de la seva passió una professió i això s’encomana”. Així s’ha expressat el regidor de Cultura, Joaquim Fernández, sobre la mort del periodista Jordi Tardà. En una entrevista a l’Informatiu Matí de Mataró Ràdio, Fernández ha destacat la influència de Tarda i l’empremta deixada gràcies al seu programa ‘Tarda Tardà’, el programa musical més longeu d’Europa.

Mascarell: "Jordi Tardà va connectar Catalunya amb el pop i rock internacionals"

El conseller de cultura, Ferran Mascarell, ha lamentat la mort del periodista musical mataroní, Jordi Tardà, aquest diumenge als 60 anys al seu domicili de la capital del Maresme per problemes respiratoris. Mascarell ha agraït que fos l’encarregat de normalitzar els grans noms del pop i el rock internacional a Catalunya. El conseller ha subratllat que els havia entrevistat a pràcticament tots al llarg de la seva trajectòria i n’ha destacat noms com Bruce Springsteen o Mick Jagger. Mascarell ho ha dit en declaracions a unmón.cat de la Xarxa de Comunicació Local.

Mor als 60 anys el periodista musical mataroní Jordi Tardà

El periodista i crític musical Jordi Tardà i Castells, nascut a Mataró l'any 1955, ha mort aquesta matinada a la seva casa de la capital del Maresme a causa de problemes respiratoris, segons ha informat Catalunya Ràdio. Tardà treballava a l'emissora pública catalana des de la seva fundació i hi presentava "Tarda tardà" des de l'any 1985, sent considerat el programa musical radiofònic més longeu d'Europa. Tot just ahir dissabte se n'havia emès l'últim enregistrament, dedicat al disc de Bruce Springsteen 'Born to run' (1975).

Joan Pera celebra 50 anys de trajectòria amb la Extraña Pareja sobre els escenaris

Joan Pera celebra aquest any 2015 fins a 50 anys a sobre els escenaris amb la Extraña Pareja, segurament el títol que més relacionem amb el nom d’aquest actor mataroní. 50 anys que celebrem però tota una vida lligada al teatre, a la televisió i a l’espectacle. Per això hem volgut convidar avui a Joan Pera als estudis de Mataró Ràdio.

Mataró Ràdio newsletter

No et perdis cap notícia!