Escolta la ràdio en directe

          PER INTERNET                                                                                                    

 

Mataró Ràdio en directe

 

PER LES ONES                                                                                                     

Pots escoltar les emissions de Mataró Ràdio en directe, des d'un transistor, sintonitzant el 89,3 FM al municipi de Mataró.

 

AMB EL TEU SMARTPHONE IPHONE O ANDROIDE                                                   

I, si vols escoltar l'emissió en directe a través del teu smartphone Iphone o Androide, tan sols has de descarregar des del teu dispositiu l'App a través de BABANJO, de manera que, un cop instal·lat, clicant sobre aquest escoltaràs la programació en directe de Mataró.

 

PER LA TDT                                                                                                          

L'any 2011 Mataró Ràdio ja es pot escoltar per la TDT a tota la comarca del Maresme, amb qualitat digital, gràcies a la infraestructura que utilitza el Consorci Digital Mataró-Maresme per a l’emissió d’m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme.

 

Per a poder escoltar Mataró Ràdio a través de la TDT cal, en alguns casos, resintonitzar l'aparell receptor de TDT (en funció del fabricant de l’aparell).

 

Ens pots escoltar a través del canal 24 de la TDT.

 

Mataró Ràdio aprofita la tecnologia de la TDT i la xarxa de més de 15 reemissors al llarg de tota la comarca del Maresme i que el Consorci Digital Mataró-Maresme posa a la seva disposició, per a tenir molta més cobertura i una audiència potencial de tota la comarca.

 

Consulta el llistat de canals de la comarca de la TDT.