tvmataró estrena 'Cuinem a la plaça'

El programa ajunta el producte de km. 0 i el Mercat de la plaça de Cuba. S'hi podrà veure una recepta diària i diverses recomanacions sobre productes de proximitat

La gastronomia i el producte del Maresme són els protagonistes del nou programa de tvmataró 'Cuinem a plaça'. El programa s'estrena aquest migdia a 2/4 d4 de la tarda per la TDT i la Xarxa+. Al llarg de 12 capítols coneixerem diversos productes de proximitat i temporada i aprendrem a cuinar amb ells de la mà d'alguns paradistes de la plaça de Cuba.

El tomàquet de pometa, el pèsol de la floreta, el peix de les nostres costes o la maduixa de la Vallalta són alguns dels productes que defineixen el Maresme. En parlarem i coneixerem moltes de les seves particularitats a través de persones que venen aquests productes, però també dels mateixos compradors. El programa conté també recomanacions de cellers de la ciutat i de salut, a càrrec de Judit Camp i Nus.

El programa és una producció de tvmataro, sota la realització i edició de David Figueroa i compta amb el patrocini de l'Associació de Venedors del Mercat de la plaça de Cuba, la col·laboració de l'Ajuntament i la participació dels cellers de Mataró i la Facilitadora de Salut Judit Camp i Nus.