Els detinguts per vendre droga en màquines expenedores, en llibertat

Durant el dispositiu dels Mossos d’Esquadra es van detenir fins a 17 persones, la majoria del Maresme, però només dues han passat a disposició judicial

Els detinguts en el dispositiu policial contra el tràfic de marihuana i haixix a través de màquines expenedores, que va tenir lloc dimecres passat, han quedat en llibertat provisional. La causa, que investiga el jutjat d’instrucció número dos de Sabadell, continua oberta per un delicte contra la salut pública. Durant l’operatiu es van fer un total de disset detencions, però finalment només dues han passat a disposició judicial.

En aquest sentit, tres dels arrestats són els gestors de l’empresa que subministrava les substàncies estupefaents en un format similar al d’un paquet de tabac. La venda es feia en establiments com ara petits supermercats. Per aquest motiu es van fer un total de setze inspeccions als punts de venda, la majoria dels quals a diferents municipis del Maresme.

En el marc de l'operatiu policial es van comissar un miler de caixes amb cabdells i resina, a més de 7.000 euros en efectiu, i es van precintar tres màquines expenedores.