Publicitat

Nosaltres

Al departament de publicitat ens agraden els reptes. Sempre amb paper i llapis a la mà ens endinsem en la creativitat infinita buscant conceptes que parteixin d’un brainstorming que treu fum. Trencant-nos les banyes per aconseguir la millor de les millors: la reina de les idees.

Sí, així som nosaltres, capficats en trobar la solució perfecte per a cada un dels nostres clients. La seva satisfacció és la nostre gratitud.

 

Què fem?

T’oferim la possibilitat d’anunciar-te simultàniament en els nostres canals de comunicació, líders d’audiència a la comarca, a través de diversos packs d’ofertes.

Packs on podràs combinar televisió, ràdio, web i xarxes socials. També tenim ofertes per a campanyes especials com Carnestoltes, Setmana Santa, Sant Jordi, Sant Joan, les Santes, Nadal, Tornada a l’escola, entre moltes d’altres.

Pots promocionar el teu carrer, la teva zona comercial o esdeveniments concrets que t’interessin. A més, podem dissenyar i crear els teus anuncis per a web i xarxes socials, televisió i ràdio.

Connecta amb els teus clients i anuncia’t en els canals audiovisuals de més audiència del Maresme!: Mataró Ràdio, Mataró Televisió i Mataró Digital.

 

Els nostres clients

Treballem per empreses grans o petit comerç, de molts sectors diferents, associacions, escoles, residències... són molts els que confien amb nosaltres. I tu? A què esperes?  

Pots navegar entre els diferents vídeos amb el control de reproducció, o obrint la llista de clips a la part superior dreta.

 

Comunicar és el nostre fort

Una capacitat innata. L’eina més eficaç per aconseguir el que un es proposa, el que necessita i el que vol. Una forma d’interaccionar amb els altres. De transmetre un missatge.

L’acció tan quotidiana que va des del bon dia del matí fins a la bona nit. L’acció que forma part de nosaltres i del nostre dia a dia.

La comunicació. Tot comunica i la comunicació és com un eco: retorna el que facis!

A I tu, et saps comunicar bé? Anuncia't!

 

Per a més informació:

publicitat@mataroaudiovisual.cat

936931320 - 607238532